4 tipp a lenyűgöző téli esküvőhöz - Blog öltöny

2020-11-14

Az esküvők hagyományos ideje a tavaszi és nyári időszak, hiszen ezekben az évszakokban minden külső körülmény adott a szép és hangulatos alkalomhoz. De vajon képes-e bármi is felülmúlni a téli esküvők gyertyafényes romantikáját?


A pompás téli esküvő titka az, hogy felhasználjuk a szezon összes varázslatos elemét.

Fény, fény és még több fény!

Használja ki a korai sötétedés előnyeit, tegyen gyertyafényt a vendégek asztalára. Minél több a gyertyafény az esküvőn és a fogadáson, annál jobb, mert általuk az alkalomnak álomszerű, romantikus légköre lesz, amely emlékezetes estét és lenyűgöző képeket kínál majd az esküvői albumhoz is.

wedding-reception-winter-centerpieces.jpg

Dekoráció&színek

Az évszak színei visszaköszönhetnek a díszítésben is. Ne féljen néhány feltűnőbb színt is kipróbálni pl. a virág dekorációban, még akkor sem, ha a lakodalom fő színei a fehér és az ezüst. A burgundi vörös, arany, lila vagy bársonykék színek mind kapcsolódnak az évszakhoz, ezt tartsa szem előtt a színek kiválasztásakor. Ha párjával szeretik a fenyő illatát, használjanak fenyőágakat: díszítsék szalagokkal, és szórjanak néhány fenyőtobozt a zöld növényzet közé. A csillogó kristályfüzérek fokozzák a téli csodaroszág érzését.

a-heritage-themed-colour-palette-2.jpg

Ünnepi menü

Téli esküvőn válasszon gazdag, színes ételeket, amelyek megfelelnek az évszaknak. A forralt bor és az áfonyavörös puncs remek indítás, míg a leveles tészta előételnek zamatos kiegészítő lehet, függetlenül attól, hogy ültetett vacsorát, büfét vagy svédasztalt terveznek párjával. Néhány pár süteményt és forró csokoládét választ, ahol a vendégek mályvacukrot, tejszínhabot vagy borsmenta keveréket adhatnak a bögréikhez.

header-canapes-winter-wedding-food-sandhole-oak-barn-1024x646.jpg

Téli öltözet hölgyeknek és uraknak

Mind a menyasszonynak, mind a vőlegénynek körültekintően kell öltözködni, ahhoz, hogy komfortosan érezze magát a szertartás és a lagzi során. Leginkább réteges öltözködéssel oldható meg, hogy a betöltendő funkció mellett csinos és jól öltözött legyen az ifjú pár. Míg a menyasszonynak egy meleg szörmés, vagy bársony anyagú köpenyre lesz szüksége, a vőlegénynek mellényt és/vagy zakót és egy elegáns kabátot ajánlunk. Így az aktuális hőmérséklethez tudja igazítani megjelenését.

Winter-Wedding-Venue.jpg 

A Fővárosi Öltönyház elkészíti téli álom esküvőjéhez a tökéletes esküvői öltönyt!