5 érv a méretre készített öltöny mellett - Blog Öltöny

2020-08-16

Mutatunk 5 érvet, hogy miért érdemes egyedi, méretre készült öltönyben gondolkozni.


5 érv a méretre készített öltöny mellett

1. EGYEDISÉG

Ön választja ki az anyagot, a színvilágot, a fazont és minden egyéb részletet! Egy jó szabóságban kiváló anyagokkal dolgoznak, olyanokkal, mint a legdrágább márkák, és ami azt illeti, az esetek többségében még anyagilag is jobban jár. Ráadásul, ez az öltöny biztosan nem jön önnel szembe!

 

2. STÍLUSTANÁCSADÁS

A szakértőnek az is felelőssége, hogy ne ajánljon butaságot, sőt, ne engedje, hogy Ön előnytelen döntéseket hozzon. Egy hozzáértő az “évszaktípusától” függően színkombinációkat és szabásokat fog javasolni, hogy ha már egy minőségi öltöny készítésre adja a fejét, ne csússzon el apró figyelmetlenségeken. 


3. SZEMÉLYRE SZABVA

Ez az egyik legnyégesebb elem: Ha saját öltönyt készíttet, az nem pont ugyanaz, mintha leakasztana egyet az egyik üzlet fogasáról. Amúgy is: a férfiak döntő többsége nem konfekció méret. Márpedig egy egyedileg készült öltönynél nem kell kompromisszumokat kötnie!

4. HA, NINCS MÁS MEGOLDÁS

Vannak olyan férfiak, akik bizonyos fizikai adottságuk miatt nem találnak öltönyt konfekció méretben. Ilyen pl. egy elhanyagolt pocak, de épp egy erősebben kidogozott felsőtest is megnehezítheti a megfelelő méret megtalálását. Mindkét esetben csak egy egyedi szabás jelenthet valódi megoldást.

5. MINDENT EGYSZERRE

A legtöbb szabóságban vagy öltönyházban kiegészítőket is tartanak, tehát helyben az öltönyéhez próbálhatja a nyakkandőt, övet, cipőt vagy mandzsetta gombot. Kell ennél több?

 

A Fővárosi Öltönyházban tetőtől talpig felöltöztetjük, minden kiegészítővel együtt!