5 ok a tavaszi esküvő mellett - Blog öltöny

2021-01-09

A hosszú tél után a melegebb hőmérsékletet és a tavaszi napsütést örömmel fogadjuk - akárcsak a táj változását, ilyenkor a kertek üde színekkel és friss illatokkal telnek meg. Az ilyen változások teszik tökéletessé ezt az évszakot az esküvőkhöz, számos egyéb előnnyel együtt…

1. A helyszínek teljes virágzásban vannak

Mi lehet szebb egy virágba borult háttérnél? A tavaszi hónapokban a kertek szolgáltatják a legszebb helyszínt az esküvők számára. Gyönyörű színek és nyugodt hangulat  - mindkettő emeli a nap varázsát és romantikáját.

reasons-for-a-spring-wedding-snrmac.jpgreasons-for-a-spring-wedding-Expression-Photography.jpg

2. Rengeteg nagyszerű nászút célpont közül lehet választani

Ha a legtöbb friss házashoz hasonlóan nászútra készül az esküvő után, akkor szerencséje van. A tavasz az egyik legjobb idő erre. Az árak továbbra is ésszerűek - mivel a gyerekek még ilyenkor iskolába járnak -, és számos úticélk özül válogathatunk. Látogasson el Japánba a híres cseresznyevirág szezonban; vagy lazítson Európa egyik gyönyörű tengerpartján.

20181018cseresznyefa-viragzas1.jpgreasons-for-a-spring-wedding-supercoolbeaches.jpg

3. Szinonimája az „új kezdeteknek”

Van valami extra különlegessége a tavaszi házasságkötésben. Mivel ez az időszak amúgy is az újjászületésről és a megújulásról szól, tökéletes választás házaspárként együtt kezdheni a következő "fejezetet".

RachLovesTroy-bb2af44ee93b484498c4798711a6220c.jpg1H7E1496_EDITED.jpg

4. A tökéletes hőmérséklet

Valljuk be, a legtöbben olyan esküvőről álmodozunk, amely napos ugyanakkor nem túl meleg vagy túl hideg. A tavasz a legjobb időjárást és legkomfortosabb hőmérsékleteket kínálja - biztosítva, hogy a vőlegény és a násznép férfi tagjainak se legyen túl meleg az öltönyében.

reasons-for-a-spring-wedding-samuel-docker-photography.jpgreasons-for-a-spring-wedding-Motiejus.jpg

5. Több a szabad helyszín és a szabad időpont

A nyári hónapokban nehéz lehet biztosítani a hétvégi esküvő időpontját - néhány pár akár már egy évvel előre lefoglalja a dátumát. A tavasz azonban sokkal jobb dátumválasztékot kínál, ráadásul a helyszínek többsége további kedvezményeket ia kínálhatnak - így nincs mit veszíteni!

reasons-for-a-spring-wedding-lisahowardphotography.jpgreasons-for-a-spring-wedding-lawson-photography.jpg 

Ha már megvan a nagy nap helyszíne, válasszon esküvői öltönyt! Látogasson el a Fővárosi Öltönyházba, és mi felöltöztetjük tetőtől talpig!