A nyár az évszak, amikor egymást követik az esküvők. Tökéletes ez az időszak azoknak, akik kellemes melegben szeretnék kimondani a boldogító igent. Júliusban és augusztusban azonban már igazi kánikula van, amit segít elviselhetőbbé tenni, ha a vőlegény vékony anyagú, jó szellőzésű, világos színű öltönyt választ magának.

Na de mit tegyenek azok az urak, akik éppen házasodni készülnek?

– Válasszák a világosszürkét! Mi lehetne elegánsabb, mint egy vakító szürke esküvői öltöny, egy csodálatos kerti szertartással egybe kötve? A világosszürke, slim fit öltöny nem minden férfi típusnak áll jól, egy próbát azonban mindenképp megér!

– Válasszák a pasztell színt! Víz közelében, esetleg tengerparton szervezett esküvő esetében a tökéletes választás. Friss és laza, és csodásan áll hozzá egy tengerkék nyakkendő!

– Netán lezser eleganciára vágyik? Tegyen a szabályokra, és trendi szürke esküvői öltönyéhez ne vegyen fel se nyakkendőt se csokornyakkendőt!

– Mondják ki a boldogító igent mellényben! Az utóbbi évek abszolút slágere a hózentróger és a mellény.

A Budapest belvárosában található Fővárosi Öltönyház széles esküvői öltöny kínálattal várja Önt. Európa legkiválóbb esküvői öltöny márkáit forgalmazzuk, úgymint Tziacco, Wilvorst, Manzetti és Atelier Torino. Szakértőink mindenben állnak rendelkezésükre, és nem csak a tökéletes esküvői öltönyt, de az összes kiegészítőt is segítenek megtalálni Önnek.