A megfelelő időpont és stílus mellett nem szabad elfelejtkeznünk az esküvői öltöny kiegészítőkről és az összhangról sem. Vásárlási tippek következnek!

Figyeljen az összhangra!

Amennyiben nem ugyanabban az esküvői ruhaüzletben vásárolják az esküvői öltönyt, ahol a menyasszony a ruháját, vigyen magával anyagmintát párja esküvői ruhájából. Így a két ruha színét és anyagát tökéletes összhangba tudja hozni.

A részletek is fontosak!

Az esküvői öltöny önmagában még nem elég. Ha már kiválasztásra került az ing, mellény, nyakkendő és díszzsebkendő, még akkor is hiányzik a cipő, a mandzsettagombok és sok egyéb kiegészítő.

Csak a tökéletes a megfelelő!

Előfordulhat, hogy a kiválasztott esküvői öltönyt a testalkatához kell igazítani. A szaküzletekben már a próbánál megmondják, mi az, amit át lehet és át kellene szabni, és ezt az esküvő előtt meg is teszik Önnek.

Nem legyen szürke!

Ha az esküvőre inkább egyszerű és visszafogott öltönyt választ, színesítse megjelenését egy ünnepélyes mellény összeállítással. A mintás, brokát anyagból készült darabok mellett választhat erősebb színeket is.

Fontos az elővigyázatosság!

A nagy alkalomra érdemes két inget is beszereznie. Különösen akkor érdemes betárazni plusz darabot, ha az esküvő forró nyári napon van – ilyenkor óhatatlanul beleizzad az ünnepi szerelésébe.

Kérjen segítséget!

Bátran kérjen fel egy szakértőt, aki segít kiválasztani a megfelelő esküvői öltönyt, illetve kiegészítőket. A szaküzletekben dolgozó gyakorlott eladók tudják, kinek mi illik az alakjához és stílusához, így könnyen ki tudják választani a megfelelő fazont.

Üzletünkben további tanácsokkal szolgálunk Önnek a tökéletes esküvői öltöny megtalálásához.