Elegáns esküvői öltöny: Wilvorst

2018-04-05

Hiába gyönyörű a menyasszony ruhája, ha a vőlegény eleganciája elmarad az aráétól. A Fővárosi Öltönyház széles választékából ezúttal a Wilvorst esküvői öltöny kollekciót mutatjuk be.

A Wilvorst öltönyeit elsősorban az elegancia és a nemes anyagok használata jellemzi. A kollekciónak a letisztult anyagok és a visszafogott minták adják a különlegességét. A tavasz és nyár beköszöntével elsősorban a középvilágos színek kerülnek előtérbe, illetve a fényes anyagú öltönyök.

Tavaszi/nyári esküvői öltöny

Ma már nem csak fekete vagy szürke lehetet az esküvői öltöny! Legyünk bátrak, és adjunk esélyt a merészebb színeknek is. Kezdetnek vegyük a kéket. A kollekció színpalettáján megtalálható a világoskék, a sötétkék, a zafír, kevésbé bátraknak a klasszikus szürke színt ajánljuk.

Kék esküvői öltönyA Wilvorst esküvői öltöny kollekcióban megtalálhatóak a laza, fiatalos modellek is. Valamint a számtalan szabás között megtalálható a ma oly divatos, slim-fit, azaz testet követő szabással készült darabok is. Az apró részletekben rejlik különlegességük: az öltönyöket izgalmas zakó hosszok, innovatív zsebek és szegések színesítik.

A minőség és az elegancia a Wilvorst minden öltönyén megjelenik. Amennyiben extravagáns megjelenést szeretnénk az esküvőnkön, úgy bátran válasszuk fényes anyagú öltönyt! Matt hatású öltönyünk pedig remekül kombinálható apró mintázatú nyakkendővel, mellénnyel és kendővel.
Fényes anyagú esküvői öltöny

Ha elnyerte tetszését valamelyik Wilvorst esküvői öltöny, ne habozzon, és keressen fel minket szalonunkban: