Miben különleges ruhaszalonunk? - Blog Öltöny

2020-09-13

A szakmai segítségen túl igazi különlegessége szalonunknak, hogy nincs konkrét nyitvatartási ideje, rugalmas kiszolgálással állunk rendelkezésre. Csupán telefonon szükséges időpontot egyeztetni, amikorra Önnek megfelelő.


Miben különbözünk egy átlagos Férfi Öltöny üzlettől?

Mindenkinek saját méretére készítjük el a szükséges Férfi öltönyt, zakót, nadrágot, inget. Mindent Ön határoz meg, a szövet kiválasztását, a fazont, a gombokat, a kiegészítőket. Szakmai segítségünk és tanácsadásunk pedig biztosíthatja arról, hogy a legjobb öltönyt fogja választani!

choosing+fabric+swatch.jpg

Szalonunk azzal a céllal jött létre, hogy megrendelőink részére egy olyan helyet biztosítsunk, ahol igényesen kialakított, családias hangulatban, maximálisan az Ő igényeit, elképzeléseit figyelembe véve, a szakmai tudásunkkal, a mindenkori divatirányzatot szem előtt tartva készítsük el esküvői öltönyét, szmokingját, frakkját, bocskai öltönyét vagy akár egy egyszerűen elegáns öltönyt is.

Cégünk 1997-ben lépett be a férfi öltözködési divat világába. Az elmúlt 20 év alatt nagyon sok tapasztalatot szerezve megismerhettük az igényes férfiak öltözködési szokásait. Tapasztalatainkat folyamatosan bővítettük nemzetközi kiállításokon történő részvételekkel, ahol figyelemmel kísérhettük a legújabb divatnak megfelelő fazonokat, s ezeket a mindennapi munkánk során hasznosítottuk.

Látogatóink körében igényként merült fel, egy budapesti Férfi Ruhaszalon megnyitása. Nagy örömünkre szolgál, hogy ezen elvárásnak 2014. évben sikerült eleget tennünk, és megnyithattuk szalonunkat Budapesten, a Teréz Krt. 33 szám alatt, ahol a FÉRFI öltözködése van középpontban.

Fő célkitűzésünk, hogy ügyfeleink öltözködéssel kapcsolatos igényeit felmérjük, és szerzett tapasztalatainkból adódó szakmai tanácsainkkal segítséget nyújtsunk a legkedvezőbb választáshoz. Nagy hangsúlyt fektetünk az alkalmi viseletre - legyen szó esküvőről, bálról, szalagavatóról, üzleti megbeszélésről vagy bármilyen más eseményről - ahol fontos szempont az elegancia, a megjelenés, figyelembe véve az évszakot, divatot, trendet és természetesen az egyedi igényeket is.

most-expensive-mens-suits-cover.jpg

Törekvésünk, hogy kiváló minőségű, kedvező árú, igényes férfi ruházati termékkel lássuk el vásárlóinkat, melynek gyártását modern gépparkkal felszerelt varroda végzi, az általunk tervezett 20 féle fazonban, 17 méretállással. Ön kiválasztja a megfelelő fazont és szövetet, mi pedig legyártjuk az Ön méretére a kért öltönyt, mellényt, nyakkendőt, díszzsebkendőt, inget, zakót vagy nadrágot.

Igényesen kialakított Ruhaszalonunkban várjuk kedves vásárlóinkat és az érdeklődőket, ahol megtekinthetik teljes fazon, valamint szövetválasztékunkat, és mi szakszerű tanácsadással segítjük a legjobb döntése meghozatalában.