Miben tud segíteni egy Öltönyház? - blog öltöny

2020-03-04

Az esküvői öltöny kiválasztása nem egy egyszerű és gyors folyamat, ezért érdemes egy öltönyház profi szakértelmét segítségül kérnie.


A menyasszonyok sokszor már gyerekkoruk óta álmodoznak a tökéletes ruháról, a vőlegényeknek azonban teljesen ismeretlen terület a széles esküvői öltönykínálat, így rengeteg hasznos segítséget kaphatnak a hozzáértőktől.

Miben tud segíteni egy Öltönyház?
Férfiszabó, Öltönyház

Akár férfiszabó, akár egy öltönyház szakemberei segítenek a vőlegény öltönyének és kiegészítőinek kiválasztásában, a végeredmény abszolút professzionális lesz.

  • Tökéletes méret: Egy öltöny akkor fog kiválóan állni a vőlegényen, ha valóban rászabják. Nagyon kevesen mondhatják el magukról, hogy konfekció méretek lennének, így egy hosszabb kar, vagy szélesebb mellkas mindenképp személyre szabott öltönyért kiált. 

  • Minőségi anyag: Lehet bármilyen divatos és elegáns egy öltöny, ha silány minőségű anyagból készül. Ha a vőlegény könnyen beleizzad, netán dörzsöli a bőrét, egész biztos, hogy nem fog őszintén mosolyogni a lagziban.

  • Színválaszték: Kék és kék, szürke és szürke között is van különbség. Nagyon fontos, hogy megtaláljátok a tökéletes színárnyalatot, hisz egy túl sötét szín a vőlegényeket is öregítheti, míg egy túl világos, sápaszthatja. Ebben is nagy segítségetekre lehet egy férfiszabó, vagy egy öltönyház széles választéka.
  • Öltönytípus kiválasztása: Öltöny? Slim fit? Szmoking? Magatok sem tudjátok, melyik állna a legjobban? Hallgassatok a szakavatottak tanácsára!

  • Esküvő stílusához, menyasszonyi ruhához igazítás: Egy szakember abban is nagy segítségetekre lehet, hogy finomítsa az elképzeléseiteket, az esküvő stílusának ismeretében. Lehet, hogy elegánsabb, vagy épp lazább megjelenést tanácsol. A vőlegény és a menyasszony ruhája összhangban kell, hogy legyen!

  • Kiegészítők összehangolása: A tökéletes vőlegény öltözék nem csak egy öltönyből áll. Fontos, hogy a kiegészítők is harmonizáljanak egymással! A mellény, az öv, a mandzsettagomb, a nyakkendő, az ing, a cipő, a zokni…

cleaning-wool-suit-hero-1200x675.jpg

Ha egyedi öltöny készíttetés mellett dönt, lehetősége van a saját elképzelései megvalósítására. Nem kell minden esetben ragaszkodni a trendekhez! Variálhat a színekkel, anyagokkal, fazonokkal és mintákkal is!