Milyen a legjobb férfi öv? - Blog öltöny

2020-05-09

Egy öv több, mint egy kiegészítő, amit azért visel, hogy fenntartsa a nadrágot. Adunk pár tanácsot, hogy hogyan válassza ki a következő övét!


Ön az a férfi, aki imádja a bőrből készült kiegészítőket, az öv természetes kinézetét? Vagy jobban szereti az elasztikus öveket, azok egyszerűségét és könnyen használhatóságát?


VÁSZONÖVEK

A vászonövek természetes vagy szintetikus anyagból készülnek. Alacsony áruk, illetve a színválaszték miatt különösen népszerűek manapság. Általában lapos fémcsattal készülnek, melyek felnyithatók, s a pánt szabadon maradó vége így fűzhető beléjük. Ha utcai, lezser lookra törekszik, ehhez már nyugodtan jöhetnek a vászon, sportos övek!

mensstylebelts-8.jpgthe-havana-braided-belt-men-1_900x.jpg

elastic-woven-belt-the-canberra.jpgplain-woven-elastic-belt-the-panama-.jpg

BŐRÖVEK

A bőrből készült kiegészítők megjelenése egyezzen. Ha fényes barna bőrcipőt hord, fényes barna színű öv illik hozzá. Hasonlóképpen, a mattfektete cipőkhöz egy szintén mattbfekete bőröv passzol. És ha vászoncipő mellett döntene, egy vagány, szintén vászonból készült öv illik mellé!

bf4e1ec8b25a1b1f79349e6dbc8595864f2b9de1.jpgbest-belts-for-men.jpg 

5511b3206da8117646d49790.jpgmens-best-belt.jpg

BŐRÖVEK TÍPUSAI

hasított bőr a bőr két minőségi szintje közül az alacsonyabbat képviseli, és gyakran használják finom termékek esetén is. Ez a tényleges állati bőr vékonyabb rétegekre választva, így a külső réteget (ahol a szőr nőtt) elválasztják a belső rétegektől. Mivel a hasított bőr a rétegek szétválasztása miatt nem olyan sima, mint a másik oldalon, a felületére egy darab valódi vagy szintetikus bőrt ragasztanak.

 

teljes értékű bőr a hasított bőr ellentéte, mivel ez az állatbőr külső része. Az ilyenből gyártott övek sokkal jobb minőségűek, amik rendszeres karbantartás mellett életre szólóak lehetnek.

 

ÖVCSATOK

Ha ízlésesen szeretne mutatni öltönyben, a kiegészítők kiválasztásánál mindig szem előtt kell tartania a kiegészítői színvilágát. Tehát, ha például a nyakkendőtű és a mandzsettagomb aranyszínű, válasszon hozzá olyan övet, amin az övcsat is aranyszínű.

21441582_1621903237831981_2125543341_o.jpg 

A BŐRÖVEK ÁPOLÁSA 

Teljes értékű bőrből készült övek esetén évi pár alkalommal érdemes minőségi bőrzsírt tenni a felületükre. Ezáltal a bőr puhább lesz, és a repedések is kevésbé jelentkeznek majd rajta, ugyanakkor a vízzel és foltokkal szemben is ellenállóbbá válik.

Öv