Mit vegyek fel egy tavaszi vagy nyári esküvőre? - blog öltöny

2020-05-15

Bár az esküvők vidám alkalmak, mégis sokaknak problémát okoz az eseményre való készülődés és a megfelelő ruhák kiválasztása. Ebben a bejegyzésben az évszaknak megfelelő öltözködési tanácsokkal látjuk el.

 

TAVASZI ESKÜVŐ

Manapság szinte bármilyen időjárás előfordulhat egy tavaszi esküvőn: iszonyú hőségtől kezdve egészen hideg és esős napra is készülhet. Ha szép napsütéses idő lesz, válasszon csokornyakkendőt vagy díszzsebkendőt merész és izgalmas színben, amit párosíthat egy világos színű öltönnyel. Ha az időjárás inkább a hűvös arcát mutatja, válasszon egy sötétebb öltönyt, például szürkét vagy tengerészkéket ( de ne feketetét) és szerezzen be tavaszias kiegészítőket hozzá.

 86a7eba8a452bb2eea6a3cf5d1426eee.jpg

NYÁRI ESKÜVŐ

A nyári esküvőkön általában szépen süt a nap és meleg az idő, így gyönyörű képeket tud készíteni a fotós a vendégseregről. Persze az is benne van a pakliban, hogy folyni fog önről a víz egész nap, ha nem megfelelő ruhát választ a rendezvényre. Ideális választás a világos színű öltöny egy élénk színű csokornyakkendővel, nyakkendővel vagy díszzsebkendővel.

river_island_skinny_fit_tux_in_navy__mens_summer_wedding_attire_0.jpg 

MILYEN SZÍNŰ ÖLTÖNYT ILLIK VISELNI ESKÜVŐN? 

Ha a dress code nem Black Tie, válasszon egy szürke vagy tengerészkék színűt. Ezeket az öltönyöket szinte bármilyen stílusú rendezvényre felveheti. Válasszon hozzá kiegészítőket a rendezvény stílusa alapján.

mossbros1.jpg

FELVEHETEK RÖVID UJJÚ INGET?

A rövid ujjú inget inkább egy kevésbé ünnepélyes alkalomra tartogassa!


MI A HELYZET A FARMERNADRÁGGAL?

Ha az esküvő lazának ígérkezik, akkor nem leszünk illetlenek egy sötétkék farmerben.

d1b7f8944aaaa76bb4f40ebaa2a326d4.jpg