Mit visel a divatos férfi?

2018-05-07

Egy férfi sokféleképpen lehet elegáns...

Akik a feltűnésmentes, fekete összeállításokat részesítik előnyben, remekül szabott öltönyök és szmokingok közül válogathatnak. Kedvenc színüktől a kiegészítők megválasztásakor sem muszáj elszakadniuk, hiszen a mellény és a nyakkendő is készülhet igényesen kidolgozott, fekete anyagból.

 Mit visel a divatos férfi?

Azoknak is akad bőven választása, akik a komoly eleganciát szeretnék valamelyest feldobni. A feketét preferálók hordhatják zakójukat mintás anyagú, fekete mellénnyel, valamint ugyanabból az anyagól készült, díszes nyakkendővel.

 

A bevállalósabbak pedig bátran viseljenek egy diszkréten mintázott, fényes anyagú szmokingot, vagy esküvői öltönyt!

A leendő vőlegények természetesen különlegesebb fazonok közül is válogathatnak. A Wilvorst Tziacco kollekciója azok számára ideális választási, akik szeretnének kitűnni a tömegből esküvőjükön. Az itt található elegáns fazonok, illetve nemes anyagok remekül megállják a helyüket nagyobb ceremóniákon is. Ha valami igazán kifinomult öltözéket keres, választhat a zsakettek közül. Ha pedig esküvőjén is hagyományos öltönyt szeretne viselni, a kifogástalan anyagok és az ízléses kiegészítők tehetik tökéletessé külsejét.

 

Azoknak a férfiaknak, akik később szívesen viselnék esküvői öltönyüket más alkalmakon is, érdemes megismerkedniük a Manzetti kollekciójával. Ezek a stílusos öltönyök rengeteg eseményre illenek. Fel lehet őket venni esküvői öltönyként egy ceremónián, különféle ünnepi alkalmakon vagy üzleti találkozókon. Egy divatos Manzetti öltöny megvásárlásával egy sokoldalú alkalmi ruhával gazdagodhat!

Üzletünkben további tanácsokkal szolgálunk Önnek a tökéletes öltöny megtalálásához.