A német öltöny gyártó cég, a Wilvorst igazán tudja, hogy mi kell a vőlegényeknek, hiszen több mint 100 éve készítenek esküvői öltönyöket.

A Wilvorst az öltöny fazonok rendkívül széles skálája érhető el. Függetlenül attól, hogy ki házasodik és hol lesz az esküvő, mindenki megtalálhatja benne az alkalomhoz legjobban passzoló esküvői öltönyt és kiegészítőket.

Az idei őszi öltöny divatot a múltidézés jellemzi. Modern anyagok használatával készítenek klasszikus öltönyöket a múlt hangulatát idézve. Még mindig divatban marad a kék esküvői öltöny, ám ősszel a kéknek főleg a sötétebb árnyalatai kerülnek előtérbe a vőlegények számára.

Újra nagy divatja van a ceremónia mellény szetteknek és visszatért a divatba a csokornyakkendő is.

A cég Tziacco esküvői öltöny kollekciója a különleges szabásvonalú és speciális anyagból készült öltönyöket kínálja a házasodni készülő urak számára. Ha a vőlegény olyan öltönyre vágyik, ami teljes bizonyossággal megkülönbözteti őt az esküvőn résztvevő férfi vendégektől, akkor kitűnő választás egy különleges, akár extravagáns Tziacco esküvői öltöny.

Ebben a kollekcióban is megtaláljuk a mellény- és nyakkendő kiegészítőket, melyek gyakran anyagukban és színükben is egyeznek az öltönnyel. Nem kell sokat gondolkozni azon, hogy milyen ceremónia mellény vagy francia nyakkendő illik az esküvői öltönyhöz, hiszen az 5 részes öltöny modelleknél a zakó, nadrág, mellény, francia nyakkendő és a díszzsebkendő ugyan abból az anyagból és ugyan olyan színben készül.

Ha a vőlegény még így sem találná meg álmai esküvői öltönyét, akkor rá vár a méretre készíttetett öltöny, melyet a Fővárosi Öltönyház megrendelésre készít el, 6 hét alatt. Ha saját esküvői öltöny tervezésén gondolkozik, időben keresse fel a Fővárosi Öltönyházat, hogy segíteni tudjunk elképzelései megvalósításában.