Szmoking szilveszterkor

2018-11-30

Ha csak egy könnyed vacsorára mozdul ki a barátaival december 31-én, akkor is szerezzen be egy tökéletes, modern szabású, fekete vagy sötétkék szmokingot!

A szmoking gyakorlatilag az alkalmi öltöny továbbfejlesztett, még elegánsabb verziója.  Felsőrésze zakó szabású, viszont gallérját fényes selyem díszíti. A klasszikus értelemben vett szmoking fekete, zakója egysoros gombolású, és legtöbbször széles selyemövvel kombinálják. Azonban szilveszterre - erre a kevésbé formális alkalomra - egy elegáns mellényt ajánlunk a szmoking zakója alá. A szmokinghoz fehér inget illik párosítani, aminek egy dupla mandzsettás, speciális gallérú ingnek kell lennie. A szmoking mellé fekete bőr- vagy lakkcipőt szokás felvenni.

A szmokinghoz minden estben csokornyakkendőt illik viselni, azonban szilveszterkor lazíthatunk ezen a szigorú szokáson, feldobva ezzel a szokásos szettet.

Szmoking szilveszterkor

Az ünnepélyesség fokozásának céljából a szmokingok kissé fényes anyagúak. Ugyanakkor az Atelier Torino szmoking kollekciója meglehetősen modern és trendi, fiatalos szabással és színekkel rendelkezik. Ezeket a szmoking modelleket, alkalomtól függően variálhatjuk egy egyszerű pólóval, inggel és nyakkendővel.


Ha Önnek is szüksége lenne egy jó szmokingra szilveszterkor, na habozzon, kérjen időpontot a Fővárosi Öltönyházba!