Trendi vőlegény ingek - 2. rész

2019-03-19

Ebben a bejegyzésben hasznos tippeket olvashat tökéletes ing kiválasztásához, illetve azt is eláruljuk, mitől lesz egy ing folttaszító.


Folttaszító férfi ingek a Nagy Narpra!

A folttaszító ingek még manapság is egyedülállóak és különlegességnek számítanak - válasszon Ön is ilyen darabot az esküvőjére, hogy biztosan elkerüljea kellemetlen pillanatokat!

Ezek az ingek 100% pamutból készülnek, tapintásuk puha, viseletük kényelmes. Víz-, és folttaszító tulajdonságukat a pamutszál szövés előtti felületkezelésének köszönhetik, így az ingek továbbra is megtartják légáteresztő képességüket, ráadásul vasalásmentes tulajdonsággal rendelkeznek és gyorsan száradnak.

 

Szmoking ingek

A szmoking ing egy speciális típusú ing, melyet a gallér állása és a mellrész kidolgozása különböztet meg a hagyományos daraboktól. A szmoking ingek különlegességehogy az állógallér végei határozott szögben lehajlanak, illetve duplamandzsettával kombinálták őket. Fontos, hogy a szmoking inget kizárólag csokornyakkendővel szabad viselni!

s740026441222308747_c22_i1_w600.jpeg 

5 tipp a tökéletes ing kiválasztásához:

  • A stílusos megjelenést fokozhatjuk visszahajtott ujjú, dupla mandzsettás inggel, amelyet tetszőleges (arany, ezüst, drágaköves, nemesacél stb.) mandzsettagombbal tehetünk igazán egyedivé!
  • A mandzsetta gombos ing passzoljon a csuklóhoz, ne csússzon fel, a gombok jól fogják össze az ingujjat!
  • Az ing csak nyakánál és mandzsettájánál passzol, a test többi részén nem feszül, így nem gyűrődik fel és a mozgásban sem korlátoz.
  • A klasszikus stílus kedvelői válasszanak hófehér, vagy világos inget!
  • Olyan inget válasszon, amely elasztikus anyagból készült, igazán elegáns esküvőre pedig választhat selyemből készült modellt is.