Vőlegény trend 2018-ra

2017-08-26

A menyasszony ruhájához hasonlóan a vőlegény viseletének megválasztására is kellő időt és figyelmet kell fordítani, hiszen az esküvőnek két fontos szereplője van. Íme, a főbb szempontok, amire érdemes figyelni, hogy minden tökéletes legyen a Nagy Napon!


A vőlegény ruhájának és kiegészítőinek kiválasztása körültekintés igényel, hiszen olyan viseletet kell választania, amelyben kényelmesen érzi magát, tökéletesen áll rajta, nem mellesleg stílusos és elegáns. A döntések meghozásakor elsődlegesen az esküvő stílusát és a saját ízlésünket kell figyelembe vennünk:

- Öltöny, frakk, szmoking, zsakett vagy lazább esküvőre dinner jacket megoldást szeretne?
- A világosabb vagy a sötétebb, netán a fényes modelleket részesíti előnyben?
- Milyen legyen a ruha anyaga? (100% gyapjú, kevertszálas, selyem, fényes, matt
- Igazodjon a menyasszony ruhájához vagy kiegészítőjének színéhez?
- Amerikai nyakkendő, csokornyakkendő, nyaksál vagy kravátli?
- Kész vőlegény öltönyt szeretne (az általunk forgalmazott öltönymárka a német Wilvorst és az olasz Manzetti) vagy olyat, melyet Önre szabnak?
- Kiegészítők stílusa, színe?

 • Ne halogassa a ruha választást és a próbát!
  Az esküvő előtt érdemes már legalább 3 hónappal hamarabb elkészíttetni vagy kiválasztani a megfelelő darabot. A ruhapróbát sem ajánlatos az utolsó pillanatokra halogatni!
  Mi Önre szabjuk öltönyét, nem utólagos igazítás történik!

 • Stílustanácsadás - Kérjen bátran segítséget!
  Mi nem csak, hogy Önre szabjuk öltönyét, segítünk kiválasztani az alkatának megfelelő fazont, figyelembe véve az esküvő sílusát és színvilágát is. Ha nem tud dönteni, esetleg nem biztos abban, hogy mi áll jól Önnek, szívesen segítünk a választásban! Tudásunkkal, tapasztalatunkkal és a stílusosság iránti elköteleződésünkkel, mindenben a segítségére vagyunk, hogy Ön a nagy napon tökéletes legyen!

 • Tájékozódjon az árakról!
  Ne legyen biztos abban, hogy a kész öltöny olcsóbb, mint a készíttetett. Mi verhetetlen áron készítjük el öltönyét ITT kérhet időpontot, ráadásul nálunk mindent megtalál egy helyen. Nem csak pénzt, de időt és energiát is spórol, ha minket választ. Bízza ránk magát, tetőtől talpig felöltöztetjük!

 • Az esküvői öltöny még nem minden...
  A részletek is épp oly fontosak. Miután megvan a tökéletes ruhadarab, jöhetnek a kiegészítők: mandzsetta gomb, díszzsebkendő, öv, cipő stb. A kiegészítők kiválasztásakor arra figyeljen, hogy minden összhangban legyen!


A 2018-as trend azt mutatja, hogy a vőlegény viseletben egyre nagyobb teret hódítanak a szürke, bana, sötétkék színek, illetve ezek árnyalatai. A merészebbek bevállalhatnak színes nyakkendőt vagy egyedi kitűzőt is. Továbbra is trendinek és stílusosnak számít, ha a menyasszony valamelyik kiegészítője visszaköszön az Ön által viselt kiegészítők egyikében.