Vintage esküvői öltöny

2018-06-27

Évek óta egyre több ifjú pár dönt vintage stílusú esküvő rendezése mellett. És hogy ez mit is jelent az esküvő tekintetében? Most mindent megtudhat arról, milyen egy vintage esküvői szett!

A vintage stílus az 1920-as évek Amerikáját idézi. A ruhák réginek tűnnek, az öltönyöket a világos szín - főleg a pasztell -, illetve a kockás minta jellemzi. Hódítanak a mellények, a csokornyakkendők, a kalapok, a konyak bőr cipők és a hozzáillő hózentrágerek.

Vintage esküvői öltöny

Amennyiben a vőlegény szívesen visel kockás vagy apró mintás esküvői öltönyt, annál jobb és látványosabb a vintage hatás! Ha az esküvői öltöny kockás, akkor a kiegészítőket érdemes egyszínűben választani.

Vintage esküvői öltönyVintage esküvői öltöny

Ha a vőlegény inkább sötétebb anyagú, klasszikusabb esküvői öltönyt szeretne, akkor a kiegészítők lehetnek vintage stílusúak vagy akár mintásak.

Vintage esküvői öltönyVintage esküvői öltöny

Az esküvői öltöny kiegészítői a mellény, a nyakkendő és a díszzsebkendő. Ebben a korszakban az urak nyakkendő helyett csokornyakkendőt viseltek. Szintén nagyon divatos volt az esküvői öltönyhöz hózentrágert viselni. Nem csak a vőlegény esküvői öltönyét, de a vőlegényt kísérő férfiak öltözetét is feldobja egy kockás csokornyakkendő.

Szeretne Ön is vintage esküvőt párjával? Jöjjön el hozzánk és találjuk meg együtt a megfelelő vintage esküvői öltönyt a hozzá illő kiegészítőkkel!