Wilvorst alkalmi öltözetek

2018-01-31

A Wilvorst alkalmi öltözeteit a kiváló alapanyagról és minőségről, illetve a részletekbe menő kivitelezésről ismerhetjük meg. Az évek során nagyvállalattá fejlődött Wilvorst 1965-től kizárólagosan az esküvői férfi viselet egyik vezető márkájává vált. A 2016-ban 100. születésnapját ünneplő cég folyamatosan követi a divat újdonságaitt és a lehető legszélesebb választékot nyújtja a férfi alkalmi öltözetek terén.


SzmokingZsakettFrakk

Wilvorst szmoking

Kifinomultság és elegancia a legapróbb részletekig. A Wilvorst szmokingok minőségi anyagokból, különleges színekben és mintákban készülnek. A hagyományos fazonon kívül dönthet modernebb, úgynevezett slim (karcsúsított) szabású szmoking mellet is. Csokornyakkendővel, esetleg fekete vagy színes spanyolövvel, illetve mellénnyel lehet feldobni ezt az öltözetet.

Wilvorst zsakett

A tradicionálisabb, nagyobb esküvőt tervezőknek elsősorban a zsakettet érdemes választaniuk, az igazán egyedi megjelenésért. Fekete vagy szürke színű zsakett mellet lehetőség van a mostanában egyre divatosabb kék színben is választani, amit a hozzá illő mellény szettel tehet még elegánsabbá. Ízlés szerint nyakkendővel, selyem nyaksállal és kalappal egészíthető ki.


Wilvorst frakk

Azok számára, akik az előzőeknél még speciálisabbat, izgalmasabbat szeretnének, ajánljuk a frakkot, egy kis fekete selyem cilinderrel megbolondítva az igazán férfias hatásért. Ezt a viseletet elsősorban bálok és esti alkalmakkor viselik (esküvői alkalmakra nem ajánlott).

Ha pedig megszületett az elképzelés, a Fővárosi Öltönyházban segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb Wilvorst öltözetet!