A pocakos férfiak gyakran meg vannak győződve arról, hogy nehéz jól öltözniük úgy, hogy kiemeljék előnyös tulajdonságaikat. Pedig vannak olyan ruhadarabok és stílusok, amikkel el lehet érni ezt.

Először is, fontos megtalálni azt az öltöny szabást, ami passzol az alakunkhoz. A kétrészes és háromrészes öltönyök jó választások lehetnek, mivel a kabáttal el lehet fedni a pocakot. Érdemes kerülni a túl szoros nadrágokat, helyette olyan öltönynadrágot választani, ami kényelmesen simul a testhez. A zakó vállrészét sem szabad túl szűkre venni, hogy ne feszüljön ki rajta a pocak.

A színek és minták megválasztása is fontos. A sötétebb árnyalatok jobban elrejtenek, míg a világosabbak kiemelhetik a pocakot. Érdemes kerülni a függőleges csíkos mintákat, helyettük vízszintesekben gondolkodni. Apró minták vagy egyszín is jó választás lehet.

Budapesten és Pest megyében élő uraknak szerencséjük van, hiszen cégünk tapasztalt szabászai segítenek megtalálni a tökéletes öltönyt az Ön alakjához. Több évtizedes tapasztalattal készítünk egyedi méretű öltönyöket, amik kiemelik előnyös tulajdonságaikat. Belvárosi szalonunkban személyre szabott tanácsokkal látjuk el Önt. Jöjjön el, próbálja ki nálunk a kényelmes, stílusos öltönyöket!

A pocakos férfiak gyakran nehézségekbe ütköznek, amikor öltönyt szeretnének vásárolni. Úgy érzik, hogy egyetlen darab sem áll jól rajtuk, mindenhol kifeszül vagy ráncolódik a hasi részen. Pedig léteznek olyan szabásminták és anyagok, amik kifejezetten előnyösek lehetnek kerekded alakra.

A legfontosabb, hogy olyan öltönyt válasszon, ami nem szorítja, hanem kényelmesen simul az alakra. Ennek érdekében érdemes kerülni a túl vékony szöveteket, helyettük válasszon közepesen vastag, jól formálható anyagot. A nadrág se legyen túlságosan testhezálló, inkább szabadon mozogjon. A zakó vállrésze se feszüljön, az ujja se legyen rövid.

A minták és színek megválasztásával is sokat tehet az öltözék előnyösebbé tételéért. A sötétebb tónusú öltönyök jobban elfedik a pocakot, míg a világosak inkább kiemelik azt. A nagy, feltűnő minták helyett érdemes egyszínű vagy apró mintás darabokat keresni.

Ha problémái vannak a tökéletes öltöny kiválasztásával, keressen fel minket! Tapasztalt szabászaink segítenek olyan ruhadarabot találni, ami tökéletesen illeszkedik az Ön testalkatához. Forduljon hozzánk bizalommal!