Ballagási öltöny

Egyedi, személyre szabott ballagási öltöny készítés 49 900 Ft-tól.
A méretre gyártást minimum 2 hetes határidővel tudjuk vállalni, sürgôsségi felárral.
Időpont egyeztetés hétköznap 9-19 óra, szombaton 9-12 óra között: +36 30 935-4676
Az egyeztetett időpontban bármelyik nap tudjuk fogadni 9-21 óráig.


Komplett osztályok részére jelentős árkedvezményt tudunk biztosítani!


Nálunk nincs várakozási idő. Az Önnek legmegfelelőbb időpontban fogadjuk, amikor csak is Önnel foglalkozunk. 

Vállaljuk osztályok részére, szalagavatóra és ballagásra egyforma színben és fazonban, méretre készített öltönyök gyártását. Igény szerint kiválasztott anyagból, kérésre hozzáillő, egyforma inggel és nyakkendővel, esetleg más kiegészítőkkel.


Cégünk 1997 óta foglalkozik középiskolák részére szalagavatóra, ballagásra öltönyök méretre készítésével.

A fiatalok életében ez az első nagy esemény, ahová elegáns, alkalmi viseletben kell megjelenniük, éppen ezért minden évben nagy hangsúlyt fektetünk szalagavatós, ballagási öltönyeink kiválasztásába.

Ballagási öltöny készítésMivel mi mindenkinek saját méretére készítjük el a kiválasztott öltönyt és inget, ezért szabadon választható a gallér vagy akár a zseb fazonja is! Hatalmas szövetválasztékkal állunk rendelkezésükre, legyen az komplett osztály vagy teljesen egyéni igény is.

A 18 év körüli fiatalok mérete, testalkata még változhat, éppen ezért hosszútávon a méretre készített öltöny fog igazán jól állni rajtuk, és ebben fogják igazán jól érezni magukat.

Fontos szempont az öltöny kiválasztásánál, hogy az érettségi vizsgán, továbbtanulás esetén is viselhető legyen, ne csak egyalkalmas öltönyt készítsünk.

Kedvelt fazon a Slim-fitt öltöny, és a Slim-fitt ing!

Szeretnénk megkímélni a fiatalokat, szülőket, osztályfőnököket a fölösleges üzletek látogatásától, hiszen nálunk minden szükséges kiegészítő /cipő, öv, mandzsetta gomb, nyakkendő/ is megtalálható.

Öltönyeink ötféle fazonban, 30 féle szövetből készülnek, méretre készítve, a legkedvezőbb áron.

Az ingek esetében választhatóak normál és slim-fitt fazonok, akár olasz designnal, dupla gallérral, többfélé anyagból is, melyet szintén méretre készítünk.

Hagyományos nyakkendőink mellett olasz slim nyakkendő is válaszható, akár egyforma színben is.

A méretvételezés akár az iskolákban, előre egyeztetett időpontban is történhet, vagy akár a Riccardo Banatti Ruhaszalonunkban is.

Szalagavatóra osztályoknak is vállalunk slim-fitt ing gyártását, a legújabb divatos fazonban, többféle színben! Érdemes érdeklődni nálunk!

Válasszanak minket, hogy ne csak egyénileg, hanem mindenkinek minőségi, elegáns, egymáshoz tökéletesen illeszkedő öltönyt készíthessünk!

Amennyiben nem konfekció méret, lehetőség van egyedi méretre készített ing rendelésére is, az anyagválasztékot szalonunkban megtekintheti. A kiválasztása után pedig méretére gyártjuk!


MINŐSÉG, ELEGANCIA, ÖNRE SZABVA!

Mentés

Mentés