Bocskai és Attila fazonú öltöny készítése

Egyedi, személyre szabott Bocskai öltöny készítés 99 900 Ft-tól.
A méretre gyártást minimum 2 hetes határidővel tudjuk vállalni, sürgôsségi felárral.
Időpont egyeztetés hétköznap 9-19 óra, szombaton 9-12 óra között: +36 30 935-4676
Az egyeztetett időpontban bármelyik nap tudjuk fogadni 9-21 óráig.


Nálunk nincs várakozási idő. Az Önnek legmegfelelőbb időpontban fogadjuk, amikor csak is Önnel foglalkozunk. 

Ha szereti a hagyományőrző viseletet, látogassa meg szalonunkat, és méretére elkészítjük Bocskai öltönyét vagy Attila fazonú öltönyét. Garantáljuk, hogy nem kell Önnek több napot eltölteni a keresgéléssel, próbálgatásokkal, hiszen szalonunk célja, hogy a kedves Férfi megrendelőinket megkíméljük ezektől a megpróbáltatásoktól!

Bocskai öltönyBocskai öltöny készítésBocskai öltöny méretre készítve
Bocskai és Attila fazonú öltönyöket többféle alapanyagból készítünk: viskose, kevertszálas vagy gyapjú. Színben is az Ön igényeihez igazodunk. Miután kiválasztásra került az öltöny alapanyaga, rátérünk a paszomány /zsinórozás/ kiválasztására, melynek mintázata is szabadon választható: lehet egyszerű, de erősen zsinórozott is. A paszomány színe lehet: fekete, fehér, ezüst vagy arany.

Miután a főbb szempontok tisztázásra kerültek, hozzálátunk a méretre vételezéshez. Bepróbáljuk az Ön testalkatához legmegfelelőbb fazont, és a méretvétel alapján a legkorszerűbb számítógépes szabászati eszközökkel és magas technológiájú gépekkel elkészítjük az öltönyét.

Legyen elegáns, hagyományőrző, viselje a legkényelmesebb öltönyt és érezze jól magát akár a mindennapok, akár a különleges alkalmak során!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés