Egy üzleti öltöny nem csak elegáns, de kényelmes is kell, hogy legyen. Nálunk nem Önnek kell az öltönyhöz igazodnia, az öltöny igazodik az Ön elképzeléseihez és testéhez.

A minőségi öltönyt nem csak jó anyagáról lehet felismerni. A személyre szabott öltönynek számtalan ismérve van. A legfontosabb, hogy a leendő viselet méretre készül, a test vonalát, a vendég igényeit, szokásait, és kívánságait figyelembe véve.

Kollégáink nem csak az anyag, a szín, de az Önnek megfelelő fazon kiválasztásában is segítenek. A testalkatát, magasságát, testsúlyát figyelembe véve tervezzük meg és készítjük el viseletét.

Öltönye minden részletében egyedi és ami a legfontosabb saját ízlése szerint összeállított lesz. Egy vagy kétgombos, esetleg kétsoros fazon? Gombolható, vagy hagyományos mandzsetta? Eltérő színű gombok? Eltérő színű varrások? A variációk száma végtelen. Érezze ténylegesen sajátjának ruháit azáltal, hogy Ön tervezi meg a részleteket. Az élmény, hogy öltönyét Önre szabtuk a saját elképzelései alapján semmivel nem összehasonlítható.

Why choose the Budapest Suit House?

Nálun több különböző fazont is felpróbálhat zakóból, nadrágból egyaránt, így már első alkalommal érezheti, hogy mi az, ami leginkább kényelmes Önnek. A megfelelő fazon kiválasztása után végezzük a méretvételt.

A több évtizedes szabász tapasztalatnak és a precíz manufaktúrának köszönhetőn, legtöbbször már első alkalommal tökéletesen fog állni az elkészült Öltöny. Ruháink általában 4, maximum 6 héttel a méretvételt követően elkészülnek.

Több száz féle angol, olasz, szövettel, végtelen ötlettel, maximális odafigyeléssel és szakértelemmel várjuk szalonunkban!