Kiegészítők


Ceremónia mellény

Az esküvői öltönyt a ceremónia mellény teszi elegáns viseletté, éppen ezért elengedhetetlen részét képezi az öltönynek. 

A szalonunkban bemutatott, illetve megrendelhető háromrészes mellényszetteket - mellény, nyakkendő, díszzsebkendő - mindenkinek egyéni méretére készítjük, a kiválasztott szatén vagy akár az öltöny anyagából is.

Mivel az esküvői öltönyök és a ceremónia mellények is saját készítésűek, ezért a nyakkendő, díszzsebkendő fazonját is Ön választhatja ki tetszése szerint.


M3_AFTERSIX_FS2017_Look5_6_7_8_S8_S9_Detail_mood31.jpg
Közel 30 féle szatén szövetünk közül választhat, így biztosan megtalálja az Önnek leginkább megfelelőbbet, ami illik nem csak az egyéniségéhez, hanem az öltönyhöz és a menyasszonyi ruhához is.


Ebben az évben egyre nagyobb az igény az ún. letisztult, egyszerű vonalvezetésű - az Öltöny anyagából készített - mellényre, és inkább a nyakkendővel, illetve a díszzsebkendővel tesszük ünnepélyesebbé a Vőlegény öltözékét.

 

Esküvői ing

Esküvői öltönyeinkhez rejtett gombolású, mandzsettás ingeket is készítünk, akár egyéni méretre, kiválasztott anyagból.

A leggyakrabban kért színek: fehér, törtfehér /ecrü/, de igény szerint bármilyen színben elkészítjük az inget.
 


Cipő, öv, mandzsetta gomb, nyakkendő

Szalonunkban mindent egy helyen megtalál, ami egy elegáns vőlegény ruhatárából semmiképpen nem hiányozhat: cipőt, övet, mandzsetta gombot és nyakkendőt is. A többi már a mi dolguk: legyártjuk méretére kiváló minőségben, a legkedvezőbb áron!


Nálunk nincs várakozási idő. Az Önnek legmegfelelőbb időpontban fogadjuk, amikor csak is Önnel foglalkozunk. Kérjük, hívjon minket az időpont egyeztetés miatt a +36 30 935-4676-os telefonszámon.

WILVORST-sötétkék-cipő-448313-32-Modell-0258.jpgWILVORST-sötétbarna-öv-448000-60-Modell-0890.jpgWILVORST-mandzsettagomb-448013-30-Modell-0846.jpg 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés