Kiegészítők


Ceremónia mellény

Ceremónia mellényAz esküvői öltönyt a ceremónia mellény teszi elegáns viseletté, éppen ezért elengedhetetlen részét képezi az öltönynek.

A szalonunkban bemutatott, illetve megrendelhető háromrészes mellényszetteket - mellény, nyakkendő, díszzsebkendő - mindenkinek egyéni méretére készítjük, a kiválasztott szatén vagy akár az öltöny anyagából is.


Mivel az esküvői öltönyök és a ceremónia mellények is saját készítésűek, ezért a nyakkendő, díszzsebkendő fazonját is Ön választhatja ki tetszése szerint.

Közel 30 féle szatén szövetünk közül választhat, így biztosan megtalálja az Önnek leginkább megfelelőbbet, ami illik nem csak az egyéniségéhez, hanem az öltönyhöz és a menyasszonyi ruhához is.


Ebben az évben egyre nagyobb az igény az ún. letisztult, egyszerű vonalvezetésű - az Öltöny anyagából készített - mellényre, és inkább a nyakkendővel, illetve a díszzsebkendővel tesszük ünnepélyesebbé a Vőlegény öltözékét.


Esküvői ing

Rejtett gombolású társasági ingEsküvői öltönyeinkhez rejtett gombolású, mandzsettás ingeket is készítünk, akár egyéni méretre, kiválasztott anyagból.

A leggyakrabban kért színek: fehér, törtfehér /ecrü/, de igény szerint bármilyen színben elkészítjük az inget.

Cipő, öv, mandzsetta gomb, nyakkendő

Öltöny kiegészítőkSzalonunkban mindent egy helyen megtalál, ami egy elegáns vőlegény ruhatárából semmiképpen nem hiányozhat: cipőt, övet, mandzsetta gombot és nyakkendőt is. A többi már a mi dolguk: legyártjuk méretére kiváló minőségben, a legkedvezőbb áron!


Nálunk nincs várakozási idő. Az Önnek legmegfelelőbb időpontban fogadjuk, amikor csak is Önnel foglalkozunk. Kérjük, hívjon minket az időpont egyeztetés miatt a +36 30 935-4676-os telefonszámon.

 

 

 

 

Kérjen időpontot
Ha két napon belül szeretne jönni, kérem egyeztessen időpontot telefonon: +36 30 935 4676
Online megkeresésére 24 órán belül visszahívjuk!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Kérjen időpontot
Ha két napon belül szeretne jönni, kérem egyeztessen időpontot telefonon: +36 30 935 4676
Online megkeresésére 24 órán belül visszahívjuk!

- S. Dóra -

„Profizmus, hozzáértés, szakértelem, jókedv és bájos kiszolgálás. Ezt kapja az ide látogató és persze a tökéletes öltönyt! A Hölgyek két mondat után ráhangolódnak a vásárlóra és átvételkor valóban azt kapja az ember, amire vágyott. Szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni a minőségről, a kiszolgálásról és a kapott öltönyről is! Csak így tovább!!"

Iratkozzon fel hírlevelünkre!