Férfi szabó


Miért varrasson öltönyt? Mert elegáns, kényelmes és nagyon megéri.


Mi a különbség az üzletekben kapható konfekció öltöny és a méretre készült öltöny között?
A méretre készült ruházat elsősorban minőségében jelent hatalmas különbséget a konfekció ruházathoz képest, nem az árában.

Fontos még megjegyezni, hogy senki sem konfekció méret. Testalkatunk különböző, és testrészeink sem teljesen szimmetrikusak egymásal. Ugyanakkor egy konfekciódarabot úgy terveznek, hogy a legkülönbözőbb testalkatú ember is tudja viselni azokat.

A méretre készült öltönyök fő funkciója - a minőség és a kényelem mellett - hogy eltakarják esetleges hibáinkat. Egy jó szabású öltöny tökéletes megjelenést biztosíthat számunkra, minden egyes részletében igazodik alakunkhoz, hiszen milliméterre pontosan a viselője testére lett szabva. Nem lóg vagy feszül, kevésbé gyűrődik és mindig szép tartása van. Apró trükkökkel még karcsúbbnak is hathatunk!

A méretre készült öltöny nem drágább, mint a boltban vásárolható konfekció öltöny. Ha összehasonlítunk egy minőségben hasonló kategórájú konfekciós öltönyt egy készített darabbal, akkor bizony azt találjuk, hogy az utóbbinak kedvezőbb az ára, hiszen nem merülnek fel olyan plusz költségek mint pl. tárolási- és szállítási költség, nagykereskedelmi árrés stb.

Ráadásul a méret után készült öltöny a későbbiek folyamán átalakítható, illetve az anyaga is tartósabb a bolti társaiknál.