A Bocskai viselet a két világháború között vált társasági öltözetté, korábban az alapelképzelésben még hétköznapi ruhaként szerepelt. A későbbiekben azonban annyira elfogadott viseletté vált, hogy már a frakkot és díszmagyart előíró társasági eseményeken is bocskait viseltek. Napjainkra pedig már minden ünnepi alkalomra kitűnő választás.

Nem szabad elfelejtkezni arról sem, hogy a bocskai viselet a nemzeti öntudat, a hazafias érzések egyfajta kifejező eszköze. Egy jelkép, amely a reformkor világnézeti és politikai hitvallását jelenti és amely az 1848-49-es forradalom és szabadságharc meghatározó viseletévé vált. A nemzetünkért hősi halált halt vértanúk is bocskait viseltek.

Viseljen Ön is hagyományőrző öltözéket, egyeztessen Velünk időpontot és méretére elkészítjük Bocskai öltönyét, mind az alapanyag (Viskose, kevertszálas, gyapjú), mind a színvilág, mind a paszomány /zsinórozás/ tekintetében az Ön igényeinek megfelelően.

A Bocskai öltöny elegáns, hagyományőrző viselet, amely a legkényelmesebb öltönyt valósítja meg, garantáltan jól fogja érezni magát benne akár a mindennapokban, akár a különleges alkalmak során!