Lássuk, melyek azok az öltöny színek, amelyekből érdemes választanunk, ha az üzleti életben szeretnénk helyt állni, és ezek közül melyek azok az árnyalatok, amelyeket egy teltebb alkatú férfi is bátran viselhet.

Tengerészkék öltöny

Tökéletes választás lehet például egy tengerészkék színű öltöny. A tengerészkék szín alapvetően egy sötétebb árnyalatú kéket jelent, ami a pocakos férfiak számára is előnyös viselet lehet, mivel, mint azt jól tudjuk, a sötétebb színek slankítanak, míg a világosabbak testesebbnek láttatnak.

Sötétkék öltöny

A sötétkék öltöny kifejezetten kedvelt a hivatalban dolgozó férfiak körében, hiszen amellett, hogy kellőképpen konzervatív, a mai, trendi szabásvonalakkal fiatalossá lehet tenni a megjelenést. Egy sötétkék színű öltöny remekül párosítható például egy lila vagy egy szürke inggel, így még divatosabb lehet az öltözékünk.

Szürke öltöny

A tengerészkék öltöny mellett, ugyancsak kitűnő választás lehet egy szürke öltöny is. Ám a szürke szín esetében, a teltebb alkatú férfiaknak ismét a sötétebb árnyalatok felé kell hajlaniuk. Szerencsére szürkéből rengeteg árnyalat létezik, egészen a világostól a legsötétebbig.

Egy sötétszürke öltöny egyhangúsága remekül megtörhetől egy halvány rózsaszín árnyalatú, vagy egy vörös színű inggel és nyakkendővel, így attól sem kell tartani, hogy unalmas lesz az öltözékünk.

Milyen színű öltönyöket ajánlanátok az üzleti életben való helytálláshoz?
A tengerészkék és a sötétkék öltönyök mellett a szürke öltöny is kitűnő választás lehet az üzleti életben. Ezek a színek konzervatívabbak és elegánsabbak, és könnyen kombinálhatóak más ruhadarabokkal.

Mely öltöny színek előnyösek teltebb férfiak számára?
A sötétebb árnyalatú öltönyök előnyösek lehetnek a teltebb férfiak számára, mivel általában slankító hatásuk van. Például a tengerészkék és a sötétkék öltönyök jól mutatnak a teltebb testalkattal rendelkező férfiakon.

Milyen színekkel lehet kombinálni a sötétszürke öltönyt?
A sötétszürke öltöny remekül kombinálható halvány rózsaszín vagy vörös színű inggel és nyakkendővel, így megtörhető az egyhangúsága, és divatosabbá lehet tenni az öltözéket.