Köszönjük megrendelőinknek, hogy megosztják velünk tapasztalataikat!


„Kedves, rugalmas és nagyon profi személyzet, hatalmas választék (minta, anyag, szín, fazon, kiegészítők stb), és mindehhez teljesen reális ár. Maximálisan meg vagyok elégedve a királykék szmokingommal amit az esküvőmön viseltem!"
Cs. Boldizsár

 

„Személyre szóló figyelemmel fogadtak, magabiztos profizmussal segítettek a megrendelésem pontosításában, és kiváló ízléssel tanácsoltak a kiegészítőkkel kapcsolatban. Valamint a kért, szűk határidőt is tudták tartani. Nagyon kellemes tapasztalat volt! Köszönöm!"
B. Ákos Zoltán

 

„Kedves Fővárosi Öltönyház! Nagyon köszönjük a csodás öltönyt! Mindenki érdeklődött, hogy hol találtunk ilyen jó minőségű vőlegény öltönyt! Tökéletes volt! Köszönjük!"
B. Cs. Tünde

 

„Köszönöm, hogy ezen a szép napon ebben a tökéletesen rám szabott öltönyben mondhattam ki az igent."
L. Máté

 

„Érdemes bemenni, szakértő, kedves eladó és tulajdonos, gyönyörű portékák!"
D. Zoltán

 

„Tökéletes kiszolgálás!!!!"
K. Dániel

 

„Egyszerűen tökéletes! Dávid fantasztikusan érezte magát esküvői öltönyében a nagy napon! Sok dicséretet kapott :-) Köszönjük a kedves kiszolgálást, tanácsokat, minden tökéletesre sikerült!"
H. F. Réka

„Szavakba sem lehet önteni azt a professzionalitást, amit akkor tapasztaltam, mikor az öltönyömet választottuk. Csak ajánlani tudom."
N. Balázs

 
 

„A nagyon elegáns öltöny kiváló választás volt és emelte a ceremónia egyébként is színvonalas szépségét. Ragyogó választáshoz csak gratulálni tudok. …ajánlani fogom Önöket."
Cs. M. Mária

 

„Sok öltönyt vásároltam már az elmúlt 15 év alatt és soha sem gagyikat. Ennek ellenére soha nem éreztem egy öltönynél ennyire, hogy szó szerint, mint ha rám öntötték volna. A szabása, az anyaga.... Őrület... Nagyon köszönöm."
K. Péter

 

„Első osztályú kiszolgálás, figyelmesség, precízség! Bárkinek bizalommal ajánlom! Fantasztikus esküvői öltönyt készítettek! Tényleg úgy van, ami a hirdetésükbe szerepel!!! Mindent köszönünk!!!"

B.B Éva

Mentés