Mitől különleges Ruhaszalonunk?

Öltönyeinket rendkívül kedvező áron, prémium minőségben készítjük el, mely tökéletes eleganciával ruházza majd fel. Nincs várakozási idő, de van óriási szövetválaszték, szakmai tudás, udvarias kiszolgálás, hosszú életű, minőségi öltöny. Amennyiben ezek a feltételek megfelelnek az Ön számára, győződjön meg róla személyesen!

Méretre készítés - A Legendák így születnek 

A méretre készítést sokan úri luxusnak, felesleges időpocsékolásnak tartják. Miért ne lenne jó mindenkire az a méret, amit a nagyobb áruházakban kínálnak? Igaz, hogy kisebb a választék, igaz, hogy itt-ott szűk vagy bő lesz, vagy csak az öltönykabát illik rám, de a nadrág már nem, igaz, hogy épp ott nincsenek hozzáillő elegáns kiegészítők vagy, hogy ott nincs senki, aki segítene eldönteni, jól áll-e ott is, ahol én nem látom. De legalább olcsóbb. És ez is jó lesz arra a néhány alkalomra!

Ne legyen unalmas, váljon Legendává!

Higgye el, szinte lehetetlen küldetés pontosan Önre illő és az Ön stílusát igazán átfogó, tökéletesen elegáns és divatos konfekcióöltönyt találni. Valami baj mindegyikkel lesz. Ha nem akar beleszürkülni a mindennapokba, ha igazán vagány, ellenállhatatlan, egyedi akar lenni, akkor bízzon meg bennünk és válassza azokat, akik értenek hozzá, hogy Önből igazi gentlemant, egy igazi Legendát varázsoljanak!

20 éves tapasztalattal a hátunk mögött, bizton állíthatjuk, hogy a férfiak többsége nem szeret üzletről-üzletre járni, próbálgatni, nézelődni. Ez hatványozottan igaz az öltönyökre is. Szalonunk belső kialakítása és nyitvatartási rendje éppen ezért férficentrikus. Mindent megteszünk azért, hogy a legjobb minőségű öltöny, a lehető leggyorsabban, az Ön stílusában készüljön el, és így igazi gentlemant varázsoljunk önből.

Miben különbözünk egy átlagos Férfi Öltöny üzlettől?

A szakmai segítségen túl igazi különlegessége szalonunknak, hogy nincs konkrét nyitvatartási ideje, rugalmas kiszolgálással állunk rendelkezésre. Csupán telefonon szükséges időpontot egyeztetni, amikorra Önnek megfelelő. Mindenkinek saját méretére készítjük el a szükséges Férfi öltönyt, zakót, nadrágot, inget. Mindent Ön határoz meg, a szövet kiválasztását, a fazont, a gombokat, a kiegészítőket. Szakmai segítségünk és tanácsadásunk pedig biztosíthatja arról, hogy a legjobb öltönyt fogja választani!

Szalonunk azzal a céllal jött létre, hogy megrendelőink részére egy olyan helyet biztosítsunk, ahol igényesen kialakított, családias hangulatban, maximálisan az Ő igényeit, elképzeléseit figyelembe véve, a szakmai tudásunkkal, a mindenkori divatirányzatot szem előtt tartva készítsük el esküvői öltönyét, szmokingját, frakkját, bocskai öltönyét vagy akár egy egyszerűen elegáns öltönyt is.

Cégünk 1997-ben lépett be a férfi öltözködési divat világába. Az elmúlt 4-7 év alatt nagyon sok tapasztalatot szerezve megismerhettük az igényes férfiak öltözködési szokásait. Tapasztalatainkat folyamatosan bővítettük nemzetközi kiállításokon történő részvételekkel, ahol figyelemmel kísérhettük a legújabb divatnak megfelelő fazonokat, s ezeket a mindennapi munkánk során hasznosítottuk.

Látogatóink körében igényként merült fel, egy budapesti Férfi Ruhaszalon megnyitása. Nagy örömünkre szolgál, hogy ezen elvárásnak 2014. évben sikerült eleget tennünk, és megnyithattuk szalonunkat Budapesten, a Teréz Krt. 33. alatt, ahol a FÉRFI öltözködése van középpontban.

Fő célkitűzésünk, hogy ügyfeleink öltözködéssel kapcsolatos igényeit felmérjük, és szerzett tapasztalatainkból adódó szakmai tanácsainkkal segítséget nyújtsunk a legkedvezőbb választáshoz. Nagy hangsúlyt fektetünk az alkalmi viseletre - legyen szó esküvőről, bálról, szalagavatóról, üzleti megbeszélésről vagy bármilyen más eseményről - ahol fontos szempont az elegancia, a megjelenés, figyelembe véve az évszakot, divatot, trendet és természetesen az egyedi igényeket is.

Törekvésünk, hogy kiváló minőségű, kedvező árú, igényes férfi ruházati termékkel lássuk el vásárlóinkat, melynek gyártását modern gépparkkal felszerelt varroda végzi, az általunk tervezett 20 féle fazonban, 17 méretállással. Ön kiválasztja a megfelelő fazont és szövetet, mi pedig legyártjuk az Ön méretére a kért öltönyt, mellényt, nyakkendőt, díszzsebkendőt, inget, zakót vagy nadrágot.

Igényesen kialakított Ruhaszalonunkban várjuk kedves vásárlóinkat és az érdeklődőket, ahol megtekinthetik teljes fazon, valamint szövetválasztékunkat és mi szakszerű tanácsadással segítjük a legjobb döntése meghozatalában.

Varrassa öltönyét nálunk és érezze a különbséget! 

Bízva találkozásunkban:
Bánáti Márti ügyvezető