Sportzakó varrás

Egyedi, személyre szabott sportzakó készítés 69 000 Ft-tól. 
A méretre gyártást minimum 2 hetes határidővel tudjuk vállalni, sürgôsségi felárral.
Időpont egyeztetés hétköznap 9-19 óra, szombaton 9-12 óra között: +36 30 935-4676
Az egyeztetett időpontban bármelyik nap tudjuk fogadni 9-21 óráig. 


Nálunk nincs várakozási idő. Az Önnek legmegfelelőbb időpontban fogadjuk, amikor csak is Önnel foglalkozunk. 

Ha kedveli a laza eleganciát, akkor a mi sportzakónk lehet az Ön egyik legjobb barátja.
Válasszon szöveteinkből, válassza ki a cérna színét, a zsebek formáját, a könyöklő mintáját, vagy merítsen ihletet az interneten található képekből, maximalizálja megjelenését kiegészítőinkkel, mi mindenben segítünk.Dobja fel megjelenését egy-egy jól választott sportzakóval! Egy egyedileg a méretére és igényeire szabott sportzakó kifogástalan megjelenést biztosít az Ön számára. Jelentkezzen be, és állítsuk össze együtt a stílusához leginkább illőt!

Nézze meg egyedi sportzakó kínálatunkat!

Sportzakó - Az Ön igényei alapján, méretre készítve.


A sportzakó esetében számtalan variáció közül választhat mind a színárnyalatok, mind az anyagtípusok tekinteteben. Az évszaknak megfelelő gyapjú vagy a nyáron nagyon kedvelt lenből készült zakók is népszerűek. Arra kell figyelni, hogy színben és stílusban is passzoljanak a viselőjéhez, illetve a kedvelt nadrágokhoz (szövet vagy akár farmer) is variálható legyen.

A sportzakó fazonját tekintve itt is a slim fitt fazonok a legnépszerűbbek, de választékunkban megtalálhatóak a konzervatív fazonok is.

A sportzakó lezser eleganciával ruházza fel viselőjét, így szinte bármilyen alkalomra tökéletes választás.


Amennyiben egyedi, méretre készített sportzakót szeretne nem kell mást tennie,  jelentkezzen be, hogy csak Önnel foglalkozzunk! Megtervezzük és legyártjuk az igényeinek megfelelő zakót.