Öltöny ami pontosan Önre passzol!

Egyedi, személyre szabott öltöny készítés 139 000 Ft-tól

Kiválasztott anyagból, az Ön elképzelésének megfelelően, méretére készítjük el az öltönyét.

Ha kissé tanácstalan, hagyatkozzon ránk, akiknek ez a szakmája.
Több mint 20 éves tapasztalatunkkal segítünk dönteni, akár olyan szempontok szerint amire ön nem is gondol.

Bízza ránk megjelenését, és ne vesztegesse az idejét. Felöltöztetjük tetőtől talpig, minden kiegészítővel együtt!

A folyamat pár egyszerű lépésben

  • Egy Ön által egyeztetett időpontban találkozunk szalonunkban.
  • Meghallgatjuk az elképzelését és véleményezzük, szakmai szempontok szerint.
  • Közösen összeállítjuk az esküvői szettjét az ízlésének és a mai divatnak megfelelően.
  • Levesszük a méreteit, az alkatának és a komfortérzetének megfelelően.
  • Kiválasztjuk a szetthez illő kiegészítőket. (cipő, öv, ing, mandzsetta gomb, nyakkendő, díszzsebkendő)
  • Akár egy hónapon belül át is veheti az öltönyét, minden kiegészítővel együtt.

Miért a Fővárosi Öltönyház?

Amennyiben van fényképe az óhajtott öltönyről, hozza magával bátran, elkészítjük Önnek a kép alapján. Akár a hétköznapokra, akár egy-egy különlegesebb alkalomra keres öltönyt, a kényelem és a megfelelő komfortérzet kiemelt fontosságot élvez. Egy egyedileg Önre gyártott öltöny ezt maximálisan biztosítja, hiszen méretben tökéletes lesz és még az egyéniségét is beleviheti a szín, szövet, fazon és még sok más apró részlet kiválasztása során. A prémium minőségű anyagoknak és gyártási eljárásoknak köszönhetően pedig az évek múlhatnak, öltönye nem fog „megöregedni”.

Tájékoztatásukra egy kis ízelítőt szeretnék bemutatni az érdeklődőknek a klasszikus öltöny, zakó, nadrág viseléséről, különleges szabási technikánkról, újdonságainkról. A klasszikus öltöny válltömése kicsi, a vállrész formájának kialakítása nagyon fontos egy méretre készített öltönynél vagy zakónál. A fazon lehet egy soros, 2, ill. 3 gombos, de lehet kettő soros gombolású is; ez mindig a testalkattól függ.

Az angol klasszikus öltöny zakóján mindig két hosszú oldalhasíték van. Ez lehetővé teszi, hogy viselője álló helyzetben kényelmesen zsebre dughassa a kezét, ami férfiak esetében nem hátrány. A két oldalhasíték helyett, hagyományosan csak hátul, középen hasítják fel a zakókat. A hasíték nélküli zakók nagyon ritkák.

Aki az öltözködési kérdésekben jártas, az tudja, hogy a jó öltönyön a zakóujj kigombolható, ezt tapasztaltuk az igényes olasz konfekciós modelleknél is. Nálunk így is készülhetnek az öltönyök, ha a kedves megrendelőnek ez az igénye. Az így készült zakók esetében az ujjakra varrt három-négy gombból az alsó kettő kigombolható, a többi dísz. Ennek köszönhetően viselője kézmosáskor fel tudja hajtani a zakó ujját.

A nadrágok szabására is nagy hangsúlyt fektetünk, szem előtt tartva a megrendelő testalkatát. A nadrág készülhet magas vagy alacsony derékkal, száruk aránylag keskeny. Lehet hajtókás vagy hajtóka nélküli, svéd zsebes vagy egyenes zsebes. Mindezeket viselője határozza meg.

A szárbőségnél figyelembe kell venni a megrendelő magasságát, lábméretét, mert a szárbőségnek illeszkednie kell a cipőhöz. A szabás legapróbb részleteinek megbeszélése után kiválasztásra kerül az öltöny, zakó és a nadrág anyaga. Kínálunk 100% gyapjú, kevertszálas, pamut vagy akár vászon anyagokat is.

Exkluzív szalon, méretre készített, egyedi öltöny, kedvező ár, maximális szakértelem és kiszolgálás!

Mi mindent kap egy konfekció öltöny áráért?

ELEGÁNS
belvárosi szalon
EXKLUZÍV
kiszolgálás
CSALÁDIAS
hangulat
EGYEDI
méret és fazon
PRÉMIUM
minőség
TÖKÉLETES
kényelem

A méretvétel menete

Amennyiben meglátogatja Ruhaszalonunkat és esküvői öltöny vagy alkalmi öltöny rendelését tervezi, ki kell választani a megfelelő szövetet. Miután tisztázásra kerültek a főbb szempontok, bepróbálásra kerül az Ön testalkatához legmegfelelőbb fazon, ami kényelmes és a nagy napra is tökéletes választás, majd elkezdődik a méretre vételezés. Az Ön méretére, a kiválasztott szövetből, a legkorszerűbb szabászati eszközökkel és magas technológiájú gépekkel elkészítjük esküvői öltönyét.

Nálunk nem utólagos átalakítás fog történni, hanem valóban Önre gyártjuk, Önre varrjuk az anyagot, ahogyan csak szeretné!

Öltönyeinkhez színben hozzáillő ingeket is készítünk többféle modellben.

A várakozások elkerülése végett, előre egyeztetett időpontban, csak Önnel foglalkozunk, ami kb. 1-1,5 órát vesz igénybe. Az elkészítési idő a méretvételtől számítva maximum 4-6 hét! Sürgősségi felárral rövidebb időre is vállalunk megrendeléseket!

Exkluzív szalon, méretre készített, egyedi esküvői öltöny, kedvező ár, maximális szakértelem és kiszolgálás!

Szeretettel várjuk!
Bánáti Márti Ügyvezető igazgató