Válogasson Olymp és Venti ingjeink széles méret és stílus választéka közül!

„Body Fit”, ”Super Slim Fit” és „Modern Fit” ingek várják szalonunkban!

Üzleti vagy alkalmi, az ingeket divatos dizájn, kiváló minőségű anyagok, kiemelkedő kényelem és könnyű ápolhatóság, valamint magas gyártási minőség jellemzi.

Légáteresztő és bőrbarát, vasalásmentes és gyűrődésmentes vagy könnyen vasalható anyagokból készülnek, színek és minták széles választékát, különböző fazonokat és gallértípusokat, különböző ujjhosszúságokat és akár 19 különböző méretet is kínálnak. Az OLYMP vagy VENTI ing mindig tökéletes választás a divat iránt elkötelezett igényes férfiak számára.

Aláöltöző

Sokszor kérdés, hogy pólót vagy atlétát vagy ha úgy tetszik „asszonyverőt” vegyünk ing alá. Na most a válasz a kettő között van. A TRIKÓ ujjának pontosan az ing vállvarrásáig kell érnie. Így nem fog látszódni sem a karnál, sem a kulcscsont belső részein.

Ez a kerek vagy „V” nyakkivágású ing aláöltöző, kiváló minőségű stretch pamutkeverékből készült. Ezért nagyon kényelmes viselet, és kíméli a bőrt is. Ideális és egyben könnyen kezelhető társ a mindennapokhoz. A pólóing alatt is viselhető, ezért minden gardrób kötelező darabja. Véd a csúnya, izzadás okozta foltok és kellemetlen érzés ellen. Biztonságot nyújt nyáron és télen egyaránt.

Anyagösszetétel: 95% pamut, 5% elasztán

Méretre készült ingek

Az üzleti ingek általában merev gallérral készülnek, inkább kiszélesedve, így az ing gallérjának szélei az öltönykabát gallérjánál végződnek. A nagyobb formalizmus érdekében választhat a francia mandzsetta mellett. Az üzleti ing szövetei: közép- és világoskék, fehér, rózsaszín, szürke. A csíkos szövetek remek választást jelentenek az üzleti ingekhez is. 

Az esküvői inget gyakran kis kiszélesedő gallérral választják a csokornyakkendő elhelyezéséhez, még a rejtett torkot is előnyben részesítik az esküvői ing gombjainak elrejtésére, végül jöhet a francia mandzsetta, hogy kiegészítse esküvői ruháját.
Feltétlenül válasszon egy fehér szövetet, amely a ceremónia szinonimája, sima vagy anyagában mintás, hogy kontrasztot teremtsen esküvői öltönyének anyagával. Választhatóak az ekrü szövetek, az esküvői ruhatervezők által gyakran ajánlott pezsgő, ez függ a menyasszony ruhájának színétől is.

GALÉRIA

Inspiráció