BÍZTAK BENNÜNK

Íme egy sor esküvői ruha, amelyet megrendelőink számára készíthettünk el. Minden nap köszönjük nekik a belénk fektetett bizalmat!

Méretre szabott magyar öltönyök kollekciója, esküvőre, vőlegényként, tanúként vagy a násznép részeként.

Állítsa össze méretre szabott öltönyének stílusát a szalonunkban található több ezer szövetből!

Az ötrészes esküvői öltöny (zakó, nadrág, mellény, nyakkendő, díszzsebkendő)

Az ifjú házasok számára általában az ötrészes öltöny a preferált választás. Valójában lehetővé teszi, hogy megkülönböztessük magunkat az általában kétrészes (zakó, nadrág) öltönyt viselő vendégek többi tagjától.

A ruhához választott mellény legtöbbször ugyanabból az anyagból készül, mint az öltöny. Ez a választás lehetővé teszi, hogy egész este felöltözve maradj, mert a nadrág és a mellény tökéletesen passzol egymáshoz.

Az is előfordul, hogy a leendő vőlegény egy oda nem illő mellényt választ, gyakran arabeszk mintákkal vagy szövés-effektussal díszítve. A szintén fényesebb anyagot gyakran vagy viszkózból választják, hogy ellentétben álljon a gyapjú matt karakterével. A választott szín általában ekrü, ezüst, piros vagy arany. Azonban ez lehet egy matt, tehát nem fényes anyag.

Természetesen az eltérő mellény is nagyon jó választás, egy rusztikus esküvő esetében. De ez függ az esküvő jellegétől is.

Egy elegáns esküvőhöz néhány menyasszony és vőlegény mandzsettagombot választ a dupla mandzsettás inghez.

A szmoking

A szmoking inkább az angolszász gardróbból származik, eredetileg szivarszívásra szánták, és amikor a nagyurak megviselték, kilyukasztották, befoltozták a kabát hajtókáját, akkor cserélték a gallérjukat.

Ma már fekete nyakkendős estékre, menyasszonynak és vőlegénynek pedig egyre gyakrabban ajánljuk.

A szmoking különböző kivitelben, rovátkolt gallérral, kendőgallérral készül. A nadrágon nincs hurok, mert szmoking nadrággal nem hord övet, állítócsatokkal igazodik.

Tengerparti esküvők

A nyári nagy melegben, hazai vagy külföldi (tengerparti) esküvő esetén nagy előszeretettel ajánljuk a len vagy pamut tartalmú anyagokból készülő öltönyt. Kétrészes formában, rövidebbre vágott nadrágszárral, hogy a homokban akár mezítláb is biztonságban lehessen viselni.

Gyakori színek a törtfehér, bézs, égszínkék vagy világoszöld kombinációk.

Tanúk

A házasságokban gyakori, hogy homogenitást próbálnak teremteni a tanúk, férfi kísérők között. Ez jelenthez azonos színű nadrágot, csokornyakkendőt és cipőt, esetleg teljes öltönyt.