Az esküvői készülődés során legalább annyira fontos az esküvői öltöny kiválasztása, mint a megfelelő helyszín, vagy épp a koszorúslányok ruhája. Rátalálni a tökéletes esküvői öltönyre a különböző modellek kavalkádjában korántsem egyszerű! Ebben nyújtunk most segítséget!

Ezekre ügyeljen!

Méret: tartsa szem előtt a kényelmet! Az esküvői öltönyben egy teljes napot kell eltöltenie. Nem előnyös, ha folyton igazgatnia kell, mert egy számmal nagyobb, vagy kisebb a kelleténél.

Fazon: legyen olyan, mintha Önre öntötték volna! Testalkattól függően változik, hogy kinek mi áll jól. Próbáljon fel akár többet is, és dönts a legelőnyösebb mellett!

Anyag: célszerű olyan anyagok között keresgélnie, amik tökéletes komfortérzetet biztosítanak a Nagy Napon: jól szellőznek, nehezen gyűrődnek, és harmóniában vannak az esküvői ruhával is.

Szín: ha sötétebb típusú esküvői öltönyt választ, ellensúlyozza világos színnel – és fordítva!

Egyediség: gondosan válassza meg a bélést, az esküvői öltöny gallérfazonját, gombját és kiegészítőit is (mandzsetta, nyakkendő, díszzsebkendő, öv, ing)

Kérdés: Miért fontos a megfelelő méretű esküvői öltöny kiválasztása?

Válasz: Az esküvői öltöny egy teljes napot kell, hogy kényelmesen viselhető legyen. Ezért fontos, hogy a megfelelő méretű öltönyt válassza, amely nem csak jól áll, hanem kényelmes is. Ha az öltöny túl nagy vagy túl kicsi, akkor folyton igazgatni kell, ami nem kívánatos az esküvői nap alatt.

Kérdés: Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni az esküvői öltöny fazonjának kiválasztásakor?

Válasz: Az esküvői öltöny fazonjának kiválasztása testalkattól függően változó. Érdemes kipróbálni több fazon öltönyt is, hogy megtalálja az Ön számára legelőnyösebbet. A cél az, hogy az öltöny mintha Önre öntötték volna, és tökéletesen álljon.

Kérdés: Milyen anyagok ajánlottak az esküvői öltönyhöz?

Válasz: Az esküvői öltöny anyagának kiválasztásakor érdemes olyan anyagokat választani, amelyek biztosítják a kényelmes viseletet. Javasolt anyagok közé tartoznak azok, amelyek jól szellőznek, nehezen gyűrődnek és harmóniában vannak az esküvői ruhával. Az anyag kiválasztását befolyásolhatja az évszak és az esküvő helyszíne is.

Még mindig bizonytalan? Forduljon hozzánk bizalommal, és látogasson el budapesti szalonunkba öltönypróbára és méretvételre!